یزدفردا: نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی با حضور در مسجد ولیعصر روستای اکرم آباد یزد با مردم دیدار و مسائل و مشکلات این منطقه را بررسی کرد.

به گزارش یزدفردا: در این دیدار که جمعی از مدیران دستگا‌های مختلف استان نیز حضور داشتند، مسائل و مشکلات این منطقه در حوزه‌های مختلف مطرح و برای آن تصمیماتی گرفته شد.

نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اعم از مشکلات این محله را کمبود فضا‌های آموزشی، کمبود فشار آب، بهسازی معابر و روشنایی معابر عنوان کرد که این مشکلات در آینده نه چندان دور رفع خواهد شد.

جوکار گفت: ساخت ۲ باب مدرسه برای اهالی روستا و ۱ باب مدرسه برای اتباع، دسترسی راحت‌تر به ورودی روستا، افزایش تعداد نانوایی ها، اختصاص ۳۵۰ هکتار زمین جهت ساخت منزل برای جوانان روستا و احداث پارک برای بانوان از جمله مصوبات این نشست بود.

نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مسائل و مشکلاتی که توسط مردم و نمایندگان آن‌ها مطرح شد، قرار است در قالب یک مصوبه به دستگاه‌های مربوطه ارسال و اجرایی شود.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا